TOP
info

ZwangerFit®

MamaFit® 

Outdoor

Outdoor

lekker buiten trainen onder deskundige begeleiding,

tijdens of na je zwangerschap

Ben je zwanger of wil je weer 'back in shape' na de bevalling? Wil je graag op een verantwoorde manier lekker in beweging blijven, aan je conditie (blijven) werken en je spieren verstevigen? Vind je het fijn om je weekend lekker te beginnen door een uurtje actief te zijn in de frisse buitenlucht? Kom dan meedoen met de ZwangerFit Outdoor & MamaFit Outdoor trainingslessen op zaterdagochtend in Barendrecht- Nieuwland. Actief blijven tijdens je zwangerschap èn erna heeft alleen maar voordelen voor jou èn ook voor je kindje! In deze lessen besteden we aandacht aan het op peil houden of weer verbeteren van: Conditie Spierkracht Stabiliteit Beweeglijkheid in gewrichten Bekken- en bekkenbodemspieren, en Ontspanning Wekelijks komen alle aspecten hiervan aan bod, met gebruik van diverse materialen en doen we loop-, kracht-, conditie- en ontspanningsoefeningen. Iedere  deelneemster traint op haar eigen niveau en tempo en krijgt zo nodig advies en oefeningen op maat aangeboden. Je hoeft niet super sportief te zijn om aan deze lessen deel te nemen. Vind je het fijn om buiten te bewegen dan is dat al genoeg. En het is ook nog hartstikke gezellig samen met andere zwangere of pas bevallen dames.  Je kunt al starten vanaf ca. 14 weken zwangerschap en doorgaan tot zo'n 9 maanden na de bevalling. En voor de reeds bevallen dames: je mag je baby meenemen als je dat wilt, gewoon lekker erbij in de kinderwagen of in je eigen draagdoek. Deze lessen worden gegeven op zaterdag van 9.30-10.30 uur en je kunt wekelijks instromen. Startpunt: Muziekplein 28, 2992 NC Barendrecht Zorg voor goede sportkleding en sportschoenen, èn een goed humeur en doe mee! En ... oh ja: Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding :) dus in principe gaan deze outdoor lessen ook buiten gewoon door, maar als de weersomstandigheden niet veilig zijn, zoals bij onweer, gladheid, extreme warmte of koude, dan hebben we altijd de mogelijkheid om binnen te trainen!

&

OUTDOOR
Reacties op de tryout:
Met de outdoor les ben je op een leuke, gezellige manier lekker in de buitenlucht bezig. Dankzij de professionele begeleiding beweeg je op een verantwoorde manier en op je eigen niveau. Dit geeft na afloop een voldaan gevoel!  Saskia & in verwachting van ... Fijne manier om weer in vorm te komen terwijl mijn kindje in de draagdoek mee kan. Kirsten Het was fijn en lekker om in de frisse lucht te sporten samen met m’n baby. In de draagzak kon de baby ook mee sporten en dat was erg gezellig. De samengestelde groep van zwangere en al bevallen moeders zorgde voor leuke gesprekken." Susanne Een les met een lekker tempo om je op zaterdag ochtend lekker in het zweet te werken! Het leukste/ fijnste aan de les vond ik: - Het feit dat je tussen babies/ mama's/ mama's to be bent; we zitten allemaal "in hetzelfde schuitje" Al met al, een heerlijke les om het weekend in te gaan! Groetjes, Mechelien  - De heerlijke energie van het buiten zijn - De toepasbaarheid van de oefeningen; Door de kennis en ervaring van de docent kun je vertrouwen dat de oefeningen geschikt zijn voor je verander- ende zwangerschapslijf" en dat voelt goed!

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie, de zwangerschapsyoga en andere zwangerschapscursussen uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle a.d. IJssel,

Carnisselande, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard, Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Papendrecht, Pernis, Portland, Poortugaal,

Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, -Alexander, -Centrum, -Noord, -Ommoord, -Zuid, Rijsoord, Schiedam, Vlaardingen, Sliedrecht, Willemstad en Zwijndrecht.

Locatie 2

A Beautiful Balance

Anthony van Hobokenstraat 8-10

3161 KS Rhoon

0644-020 800

KAART / ROUTE

Postadres / locatie 1

A Beautiful Balance

Muziekplein 28

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART / ROUTE
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer
naar boven cursusinfo

Data, lestijden, locaties en prijs

Tarieven: 6 x €   79,- 12 x + 2 extra lessen € 158,- 18 x + 4 extra lessen € 237,-   In combinatie met de cursus ‘Zwanger, fit & in balans’, ‘Bevallen doe je samen’ of ‘Fit & balans met je baby’  krijg je korting op de trainingen, nl.:   6 x €   70,- 12 x + 2 extra lessen € 140,- 18 x + 4 extra lessen € 210,- Locatie: ‘A Beautiful Balance Muziekplein 28 2992 GH  Baren drecht Docent: Jacqueline Luchtmeijer Cursusdata:   
kaart & route Muziekplein

ZwangerFit®

MamaFit® 

Outdoor

Outdoor

lekker buiten trainen onder deskundige begeleiding,

tijdens of na je zwangerschap

Ben je zwanger of wil je weer 'back in shape' na de bevalling? Wil je graag op een verantwoorde manier lekker in beweging blijven, aan je conditie (blijven) werken en je spieren verstevigen? Vind je het fijn om je weekend lekker te beginnen door een uurtje actief te zijn in de frisse buitenlucht? Kom dan meedoen met de ZwangerFit Outdoor & MamaFit Outdoor  trainingslessen op zaterdag ochtend in Barendrecht- Nieuwland. Actief blijven tijdens je zwangerschap èn erna heeft alleen maar voordelen voor jou èn ook voor je kindje! In deze lessen besteden we aandacht aan het op peil houden of weer verbeteren van: Conditie Spierkracht Stabiliteit Beweeglijkheid in gewrichten Bekken- en bekkenbodemspieren, en Ontspanning Wekelijks komen alle aspecten hiervan aan bod, met gebruik van diverse materialen en doen we loop-, kracht-, conditie- en ontspanningsoefeningen. Iedere  deelneemster traint op haar eigen niveau en tempo en krijgt zo nodig advies en oefeningen op maat aangeboden. Je hoeft niet super sportief te zijn om aan deze lessen deel te nemen. Vind je het fijn om buiten te bewegen dan is dat al genoeg. En het is ook nog hartstikke gezellig samen met andere zwangere of pas bevallen dames.  Je kunt al starten vanaf ca. 14 weken zwangerschap en doorgaan tot zo'n 9 maanden na de bevalling. En voor de reeds bevallen dames: je mag je baby meenemen als je dat wilt, gewoon lekker erbij in de kinderwagen of in je eigen draagdoek. Deze lessen worden gegeven op zaterdag van 9.30-10.30 uur en je kunt wekelijks instromen. Startpunt: Muziekplein 28, 2992 NC Barendrecht Zorg voor goede sportkleding en sportschoenen, èn een goed humeur en doe mee! En ... oh ja: Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding :) dus in principe gaan deze outdoor lessen ook buiten gewoon door, maar als de weersomstandigheden niet veilig zijn, zoals bij onweer, gladheid, extreme warmte of koude, dan hebben we altijd de mogelijkheid om binnen te trainen!

&

Ik wil meedoen cursusdata en prijzen
Fijne manier om weer in vorm te komen terwijl mijn kindje in de draagdoek mee kan. Kirsten
Ik wil meedoen cursusdata en prijzen Met de outdoor les ben je op een leuke, gezellige manier lekker in de buitenlucht bezig. Dankzij de professionele begeleiding beweeg je op een verantwoorde manier en op je eigen niveau. Dit geeft na afloop een voldaan gevoel!  Saskia & in verwachting van ...
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie,

zwangerschapsyoga en andere zwangershapscursusssen uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle

a.d. IJssel, Carnisselande, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard,

Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Papendrecht, Pernis,

Portland, Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, -Alexander, -Centrum, -Ommoord, -

Noord, -Zuid, Rijsoord, Schiedam, Sliedrecht, Vlaardingen, Willemstad en Zwijndrecht.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlA Beautiful Balance is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
naar boven

Data, lestijden, locaties en prijs

Tarieven: 6 x €   79,- 12 x + 2 extra lessen € 158,- 18 x + 4 extra lessen € 237,-   In combinatie met de cursus ‘Zwanger, fit & in balans’,  ‘Bevallen doe je samen’ of ‘Fit & balans met je baby’  krijg je korting op de trainingen, nl.:   6 x €   70,- 12 x + 2 extra lessen € 140,- 18 x + 4 extra lessen   € 210,- Locatie: ‘A Beautiful Balance Muziekplein 28 2992 GH  Baren drecht Docent: Jacqueline Luchtmeijer Cursusdata:   
kaart & route Muziekplein