Skip to content

ZwangerFit & MamaFit OUTDOOR

Lekker buiten trainen onder deskundige leiding

ZwangerFit
&
MamaFit
OUTDOOR

Coronavrije lessen

Om  onze cliënten niet in de kou te laten staan, bieden we alternatieven om toch kennis over te dragen en te kunnen oefenen.

Omdat trainen tijdens de zwangerschap voor fitheid & conditie nu nog belangrijker lijkt te zijn geworden, hebben we als alternatief voor de ZwangerFit & MamaFit OUTDOOR trainingen een mooi online lespakket met ruim 5 uur oefeningen (deels uit de onlinecursus) beschikbaar gesteld.  Dit lespakket kan je aanschaffen voor €9,95

Natuurlijk hebben we sowieso onze mooie onlinecursus, een volledige cursus, met daarin geïntegreerd: een volledige bevalcursus, partnerlessen met tips en massagetechnieken, oefeningen voor je bekken en versterkende oefeningen voor na de bevalling.

Onze 'Zwanger, fit & in balans' en 'Bevallen doe je samen' cursussen worden momenteel contactvrij gegeven via Skype-lessen met de hele groep. Daarnaast blijft ons inmiddels beroemde online gedeelte, die je altijd bij deze cursussen krijgt, zeer interessant en nu ook ge-updated.

  • Ben je zwanger of wil je weer 'back in shape' na de bevalling?
  • Wil je graag op een verantwoorde manier lekker in beweging blijven, aan je conditie (blijven) werken en je spieren verstevigen?
  • Vind je het fijn om je weekend lekker te beginnen door een uurtje actief te zijn in de frisse buitenlucht?
Kom dan meedoen met de ZwangerFit Outdoor & MamaFit Outdoor trainingslessen op zaterdagochtend en woensdagavond in Barendrecht-Nieuwland.
ZwangerFit & Mama Fit OUTDOOR

Actief blijven tijdens je zwangerschap èn erna heeft alleen maar voordelen voor jou èn ook voor je kindje!

In deze lessen besteden we aandacht aan het op peil houden of weer verbeteren van:

  • Conditie
  • Spierkracht
  • Stabiliteit
  • Beweeglijkheid in gewrichten
  • Bekken- en bekkenbodemspieren, en
  • Ontspanning
ZwangerFit & MamaFit OUTDOOR-bankje

Wekelijks komen alle aspecten hiervan aan bod, met gebruik van diverse materialen en doen we loop-, kracht-, conditie- en ontspanningsoefeningen. Iedere deelneemster traint op haar eigen niveau en tempo en krijgt zo nodig advies en oefeningen op maat aangeboden. Je hoeft niet super sportief te zijn om aan deze lessen deel te nemen. Vind je het fijn om buiten te bewegen dan is dat al genoeg. En het is ook nog hartstikke gezellig samen met andere zwangere of pas bevallen dames.

Wanneer kan je beginnen?

Je kunt al starten vanaf ca. 14 weken zwangerschap en doorgaan tot zo'n 9 maanden na de bevalling. En voor de reeds bevallen dames:
je mag je baby meenemen als je dat wilt, gewoon lekker erbij in de kinderwagen of in je eigen draagdoek.

Deze lessen worden gegeven op zaterdagochtend van 9.30-10.45 uur en woensdagavond van 19.30-20.45 uur. Je kunt wekelijks instromen.
Startpunt: Muziekplein 28, 2992 NC Barendrecht
Zorg voor goede sportkleding en sportschoenen, èn een goed humeur en doe mee!

En ... oh ja:
Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding, dus in principe gaan deze outdoor lessen ook buiten gewoon door, maar als de weersomstandigheden niet veilig zijn, zoals bij onweer, gladheid, extreme warmte of koude, dan hebben we altijd de mogelijkheid om binnen te trainen! Op woensdag in de donkere wintermaanden trainen we indoor i.v.m. de veiligheid. Zodra het kan gaan we naar buiten.

Data, lestijden, locatie en prijs

De tarieven zijn voor een knipkaart die onbeperkt geldig blijft, waardoor je rustig een of meer weken kan overslaan. Je kan dus ook tijdens je zwangerschap beginnen en na je bevalling weer doorgaan. De knipkaart is ook te gebruiken voor ‘Fit & balans met je baby’ als je de basiscursus hebt gedaan en voor ‘Fit & balans met je dreumes’

Tarieven:

6 lessen
12 + 2 extra lessen
18 + 4 extra lessen

€ 85,-
€ 170,-
€ 255,-

Wil je eerst een proefles doen? Dat kan voor € 17,50.
Besluit je alsnog een knipkaart te kopen, dan wordt dit bedrag verrekend.

In combinatie met een volledige cursus ‘Zwanger, fit & in balans’ of ‘Fit & balans met je baby’ krijg je korting op de trainingen, nl.:

6 lessen
12 + 2 extra lessen
18 + 4 extra lessen

€ 75,-
€ 150,-
€ 225,-

Wil je eerst een proefles doen? Dat kan voor € 15,-.
Besluit je alsnog een knipkaart te kopen, dan wordt dit bedrag verrekend.

Locatie:

‘A Beautiful Balance’
Muziekplein 28
2992 GH Barendrecht

Docent:

Jacqueline Luchtmeijer

Wanneer:

Woensdag 19:30 – 20:45 (momenteel geen plaats voor nieuwe cliënten op woendagavond)
Zaterdag 09:30 – 10:45

Lesdata:
Wekelijks m.u.v. vakanties. Starten kan iedere week.

Vergoedingen door zorgverzekeraars

Doordat bij A Beautiful Balance de ‘Fit & in balans’-cursussen worden gegeven door een fysiotherapeut, een Cesartherapeut of ZwangerFit® docent, vergoeden sommige ziektekostenverzekeraars een (gedeelte van) onze zwangerschapscursus.

Soms wordt zelfs ook de postnatale cursus 'Fit & in balans met je baby' door de ziektekostenverzekeraar gedeeltelijk vergoed, omdat het je herstel na de bevalling ook mooi ondersteunt en er daardoor mogelijk minder individuele therapeutische begeleiding nodig zal zijn. En dat is dan natuurlijk mooi meegenomen.

Het is in ieder geval de moeite waard om eens even in je polisvoorwaarden te kijken of bij je verzekeraar na te vragen of je voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komt.

A Beautiful Balance heeft betreffende de cursussen geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars en zij maken geen cursus bedragen direct aan A Beautiful Balance over. Het is daarom ook je eigen verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de cursuskosten door jouzelf op tijd betaald worden. Indien van toepassing kun je vervolgens de nota voor restitutie indienen bij de zorgverzekeraar.

Scroll To Top