Mama & dreumes / peuter-yoga

Fit en balans met je dreumes,
Gezellig verder trainen samen met
je dreumes of peuter

Het vervolg op de postpartumcursus ‘Fit & in balans met je baby’ voor verdere conditie opbouw met meer accent op pittigere, sportievere en actievere oefeningen en leuke (bewegings)liedjes voor de mama’s en de dreumesjes.
‘Fit & in balans met je dreumes/peuter’ is ontwikkeld voor de mama’s om weer te kunnen sporten, zonder oppas te hoeven regelen. Je gaat onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut aan de slag om weer lekker fit te worden en tegelijkertijd versterk je op een leuke manier het contact met je kindje. De kindjes kunnen vrij rondlopen of meedoen, wat ze zelf willen. Ondanks dat de lessen voor de mama’s zijn, gaat het er ook om dat je kindje het naar de zin heeft en daarom zijn er oefeningen die ook leuk zijn voor de kindjes. Dus geen geregel van oppas, want je neemt je kindje gewoon lekker mee!

De lessen duren in totaal ca. 55 minuten, want anders wordt het m.i. voor kindjes te lang om zich te kunnen concentreren. De laatste 5 à 10 minuten bouwen we rustig af met een momentje voor wat fruit en drinken, welke je zelf mee neemt voor je dreumes.

Je kunt meedoen met een kindje van ca. 1 tot 2,5 jaar. Het is wel belangrijk dat de kindjes minstens kunnen kruipen.

De cursus wordt in de oneven weken gegeven op vrijdag en in de even weken op woensdag. Je kan dus 1x per 2 weken meedoen, en als je zowel op de woensdag als vrijdag kan, zou je wekelijks kunnen komen (op basis van beschikbare plaats).

Mama-dreumes-yoga

Data, lestijden, locatie en prijs

De tarieven zijn voor een knipkaart die onbeperkt geldig blijft, waardoor je rustig een of meer weken kan overslaan. De knipkaart is ook te gebruiken voor MamaFit OUTDOOR en als je weer zwanger bent 😉 voor ZwangerFit OUTDOOR

Tarieven:

6 x
12 x + 2 extra lessen
18 x + 4 extra lessen

€78,-
€156
€234,-

Locatie:

‘A Beautiful Balance’
Muziekplein 28
2992 GH Barendrecht

Docent:

Jacqueline Luchtmeijer

‘Fit & in balans met je dreumes’

Woensdag 09.00 – 10.00   VOL
Vrijdag 09:00 – 10:00         VOL

Lesdata: wekelijks m.u.v. vakanties.  Starten kan elke week.

Schrijf je in op de reservelijst

Inschrijven voor deze cursus

‘Fit & in balans met je dreumes’ knipkaarten

Alleen verkrijgbaar op voorspraak. Stuur mij een mailtje op jacqueline@a-beautiful-balance.nl

Inschrijven voor deze cursus

Doordat bij A Beautiful Balance de ‘Fit & in balans’-cursussen worden gegeven door een fysiotherapeut, een Cesartherapeut of ZwangerFit® docent, vergoeden de meeste ziektekostenverzekeraars een (gedeelte van) onze zwangerschapscursus.

Soms wordt zelfs ook de postnatale cursus 'Fit & in balans met je baby' door de ziektekostenverzekeraar (gedeeltelijk) vergoed, omdat het je herstel na de bevalling ook mooi ondersteunt en er daardoor mogelijk minder individuele therapeutische begeleiding nodig zal zijn. En dat is dan natuurlijk mooi meegenomen.

Het is in ieder geval de moeite waard om eens even in je polisvoorwaarden te kijken of bij je verzekeraar na te vragen of je voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komt.

A Beautiful Balance heeft betreffende de cursussen geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars en zij maken geen cursus bedragen direct aan A Beautiful Balance over. Het is daarom ook je eigen verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de cursuskosten door jouzelf op tijd betaald worden. Indien van toepassing kun je vervolgens de nota voor restitutie indienen bij de zorgverzekeraar.