Cursussen & trainingen

de zwangerschap

Krijg grip op je bevalling

 

Vraag 'De 7 geheimen van een ontspannen èn krachtige bevalling' aan.

In Barendrecht kan je komen om te trainen of een zwangerschapscursus met zwangerschapsyoga komen doen.

De ZwangerFit Outdoor trainingen zijn in groepsverband op woensdagavond en zaterdagochtend. De trainingen staan op zichzelf. Maar zijn natuurlijk te combineren met een cursus.

'Zwanger, fit & in balans' is een unieke cursus met partnerles waar je zowel fysiek als mentaal wordt voorbereid op de rest van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Voor 'gevorderden met bevallingservaring' is het mogelijk om de cursus zonder partnerles te volgen.

De cursus bevat ook een volledige online ondersteunende module, waardoor je nog heel veel extra informatie, tips en oefeningen krijgt, die je altijd thuis of elders nog kunt kijken. Op deze manier heb je toegang tot een zeer complete en op en top voorbereiding op de bevalling, zodat je met vertrouwen de bevalling tegemoet gaat en er naderhand positief op terug kunt blikken.

Daarnaast is er de cursus online zwangerschapsyoga. De online cursus is ook onderdeel van individuele coaching en 'Bevallen doe je samen'.

De individuele coaching is op maat en wordt volledig toegesneden op jouw behoefte. Je krijgt eerst een intake, toegang tot de volledige online cursus en daarna 3 uur coaching verdeeld over 2 of 3 sessies.

Wil je een eenmalige praktische partnerbijeenkomst in Barendrecht volgen? Kies dan voor 'Bevallen doe je samen' Je doet dan mee met de partnersessie uit de cursus 'Zwanger, fit & in balans'. Daarnaast krijg je de volledige onlinecursus, die je thuis met z'n tweeën kunt doen.