TOP
even voorstellen
Mijn naam is Linda Zuidema. Ik woon samen met mijn vriend in Ridderkerk en ben de trotse moeder van onze 3- jarige dochter. Nadat ik in 2007 ben afgestudeerd als fysiotherapeut ben ik mij in diverse richtingen gaan specialiseren. Naast mijn opleiding tot Oedeemtherapeut, is het thema zwangerschap en bevalling iets wat mij altijd erg getrokken heeft. Ik kan me herinneren dat ik als klein meisje al samen met mijn moeder naar bevallingsverhalen op tv keek, ik vond dat toen al interessant! Vandaar dat het ook niet lang duurde voordat ik binnen mijn werk als fysiotherapeut ook meer deze richting op ging. De ZwangerFit® opleiding volgde en al snel daarna de Master tot bekkenfysiotherapeut. Naast de behandeling van volwassenen heb ik mij ook gericht op de behandeling van kinderen met buikpijn en poep- of plasproblemen En aanvullend heb ik de cursus tot docent baby- en kindermassage gevolgd. Bij elkaar een mooi pakket, vandaar dat ik in 2012 heb besloten om naast mijn werk in de praktijk van Dantefysio ook mijn eigen onderneming op te richten waaruit ik de ZwangerFit® cursus en de zwangerschaps- en babymassages aan huis kon aanbieden. Vanaf de zomer van 2017 ben ik gestart met het geven van  ZwangerFit® lessen bij A Beautiful Balance. Verder werk ik op dinsdag t/m donderdag als bekkenfysiotherapeuet bij Dantefysio. Als je geïnteresseerd bent in mijn CV klik dan hier.

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie, zwangerschapsyoga en ‘bevallen doe je samen’ uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle a.d. IJssel, Carnisselande,

Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard, Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Pernis, Portland, Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk,

Rotterdam, Rotterdam-Alexander, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Rijsoord, Schiedam, Vlaardingen, Willemstad en Zwijndrecht.

A Beautiful Balance

Fysio- & Cesartherapie

rondom zwangerschap

Muziekplein 28-c

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

A Beautiful Balance

Fit & in Balans met je…

baby of dreumes

Muziekplein 28-b

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART

A Beautiful Balance

Zwanger, Fit & in Balans

zwangerschapsyoga

Muziekplein 28-a

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART
Mijn naam is Linda Zuidema. Ik woon samen met mijn vriend in Ridderkerk en ben de trotse moeder van onze 3-jarige dochter. Nadat ik in 2007 ben afgestudeerd als fysiotherapeut ben ik mij in diverse richtingen gaan specialiseren. Naast mijn opleiding tot Oedeemtherapeut, is het thema zwangerschap en bevalling iets wat mij altijd erg getrokken heeft. Ik kan me herinneren dat ik als klein meisje al samen met mijn moeder naar bevallingsverhalen op tv keek, ik vond dat toen al interessant! Vandaar dat het ook niet lang duurde voordat ik binnen mijn werk als fysiotherapeut ook meer deze richting op ging. De ZwangerFit® opleiding volgde en al snel daarna de Master tot bekkenfysiotherapeut. Naast de behandeling van volwassenen heb ik mij ook gericht op de behandeling van kinderen met buikpijn en poep- of plasproblemen En aanvullend heb ik de cursus tot docent baby- en kindermassage gevolgd. Bij elkaar een mooi pakket, vandaar dat ik in 2012 heb besloten om naast mijn werk in de praktijk van Dantefysio ook mijn eigen onderneming op te richten waaruit ik de ZwangerFit® cursus en de zwangerschaps- en babymassages aan huis kon aanbieden. Vanaf de zomer van 2017 ben ik gestart met het geven van  ZwangerFit® lessen bij A Beautiful Balance. Verder werk ik op dinsdag t/m donderdag als bekkenfysiotherapeuet bij Dantefysio. Als je geïnteresseerd bent in mijn CV klik dan hier.
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie,

zwangerschapsyoga en ‘bevallen doe je samen’ uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle a.d.

IJssel, Carnisselande, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard,

Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Pernis, Portland,

Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, Rotterdam-Alexander, Rotterdam-Noord,

Rotterdam-Zuid, Rijsoord, Schiedam, Vlaardingen, Willemstad en Zwijndrecht.

A Beautiful Balance

Zwanger, Fit & in Balans

zwangerschapsyoga

Muziekplein 28-a

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART