even voorstellen
Mijn naam is Caroline den Exter en ik woon in Rotterdam. Van beroep ben ik cesartherapeut en werk sinds 2014 in Schiedam. Vanaf januari 2016 kom ik A Beautiful Balance versterken door op donderdag middag vrouwen met bekkenklachten rondom zwangerschap te behandelen en op donderdag avond een cursus Zwanger, fit & in balans, zwangerschapsyoga te verzorgen. Ik heb ervaring met klachten die met het gehele bewegingsapparaat te maken hebben, maar ik zal mij in Barendrecht richten op het gebied van bekkenklachten rondom de zwangerschap. Ik werk o.a. volgens de methode van Cecile Röst. Daarnaast gebruik ik natuurlijk mijn visie, vaardigheden, kennis en inzichten vanuit de Cesartherapie. Als je geïnteresseerd bent in mijn CV, kijk dan hier. Cesartherapie: Cesartherapie richt zich op de optimale houdings- en bewegingspatronen van een individu. Het komt voor dat bepaalde patronen lichamelijke klachten kunnen veroorzaken. Naast het behandelen van de symptomen wordt er ook gekeken naar de mogelijke oorzaak van de klacht. Met name tijdens de zwangerschap zal er veel veranderen op het gebied van houding en beweging. Indien deze veranderingen klachten met zich meebrengen kan er gekeken worden op welke manier er wordt bewogen. De behandeling richt zich op het aanleren van een optimale houding en het lichaam hierin te versterken door het krijgen van gerichte oefeningen. Doel: Mijn doel van de behandeling is om jezelf therapeut te maken van je eigen lichaam, zodat je weet wat nodig is om een klacht gunstig te beïnvloeden. Ik vind het belangrijk dat je bewust wordt van je eigen houdingen en bewegingen in het dagelijks leven en daarbij je eigen grenzen kent van belasting en belastbaarheid.
Caroline den Exter, Cesartherapie zwangerschaps docent

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie, de zwangerschapsyoga en ZwangerFit uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle a.d. IJssel, Carnisselande,

Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard, Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Papendrecht, Pernis, Portland, Poortugaal, Puttershoek,

Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, -Alexander, -Centrum, -Noord, -Ommoord, -Zuid, Rijsoord, Schiedam, Vlaardingen, Sliedrecht, Willemstad en Zwijndrecht.

nevenlocaties voor ‘Zwanger, fit & in balans’ Rhoon KAART / ROUTE Dordrecht KAART / ROUTE

hoofdlocatie / postadres

A Beautiful Balance

Muziekplein 28

2992 GH  Barendrecht

0644-020 800

KAART / ROUTE
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer
Muziekplein 28, Barendrecht, tel./WhatsApp 0644-020 800
Mijn naam is Caroline den Exter  en ik woon in Rotterdam. Van beroep ben ik cesartherapeut en werk sinds 2014 in Schiedam. Vanaf januari 2016 kom ik A Beautiful Balance versterken door op donderdag middag vrouwen met bekkenklachten rondom zwangerschap te behandelen en op donderdag avond een cursus Zwanger, fit & in balans, zwangerschapsyoga te verzorgen. Ik heb ervaring met klachten die met het gehele bewegingsapparaat te maken hebben, maar ik zal mij in Barendrecht richten op het gebied van bekkenklachten rondom de zwangerschap. Ik werk o.a. volgens de methode van Cecile Röst. Daarnaast gebruik ik natuurlijk mijn visie, vaardigheden, kennis en inzichten vanuit de Cesartherapie. Als je geïnteresseerd bent in mijn CV, kijk dan hier. Cesartherapie: Cesartherapie richt zich op de optimale houdings- en bewegingspatronen van een individu. Het komt voor dat bepaalde patronen lichamelijke klachten kunnen veroorzaken. Naast het behandelen van de symptomen wordt er ook gekeken naar de mogelijke oorzaak van de klacht. Met name tijdens de zwangerschap zal er veel veranderen op het gebied van houding en beweging. Indien deze veranderingen klachten met zich meebrengen kan er gekeken worden op welke manier er wordt bewogen. De behandeling richt zich op het aanleren van een optimale houding en het lichaam hierin te versterken door het krijgen van gerichte oefeningen. Doel: Mijn doel van de behandeling is om jezelf therapeut te maken van je eigen lichaam, zodat je weet wat nodig is om een klacht gunstig te beïnvloeden. Ik vind het belangrijk dat je bewust wordt van je eigen houdingen en bewegingen in het dagelijks leven en daarbij je eigen grenzen kent van belasting en belastbaarheid.
Caroline den Exter, Cesartherapie zwangerschapsdocent
© Frank & Jacqueline Luchtmeijer

Met gepaste trots kan gezegd worden dat de cliënten van A Beautiful Balance voor de fysiotherapie,

zwangerschapsyoga en andere zwangershapscursusssen uit de hele regio komen: o.a. Barendrecht,  Capelle

a.d. IJssel, Carnisselande, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Heinenoord, Hoeksche Waard,

Hoogvliet, Maasdam, Maassluis, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Numansdorp, Oud Beijerland, Papendrecht, Pernis,

Portland, Poortugaal, Puttershoek, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, -Alexander, -Centrum, -Ommoord, -

Noord, -Zuid, Rijsoord, Schiedam, Sliedrecht, Vlaardingen, Willemstad en Zwijndrecht.